TomTom Via Live 125 - Europe kijelzővédő fólia

Átlátszó TomTom Via Live 125 - Europe kijelzővédő fólia nagyon jó áron, felhelyezési útmutatóval! A kép csak illusztráció a TomTom Via Live 125 - Europe kijelzővédő fólia ról, a félreértések elkerülése végett a TomTom Via Live 125 - Europe kijelzővédő fólia teljesen átlátszó!

A TomTom Via Live 125 - Europe kijelzővédő fólia ról az alábbiakat érdemes tudni:

  • teljesen jó átláthatóság és Ultra Clear felület
  • 0.05 milliméter vastagság, hogy a működést és a használatot ne zavarja, és a képernyő színei tökéletesen látszódjanak
  • tökéletes tapadás, a fólia alá bekerülő porszemcsék ellen
  • eltávolításkor foltmentes marad a kijelző, így a TomTom Via Live 125 - Europe kijelzővédő fólia cseréjénél sem kell aggódnia
  • a TomTom Via Live 125 - Europe kijelzővédő fólia pontosan méretre van vágva, így tökéletesen illeszkedik a kijelzőjére
  • egyszerű és gyors felhelyezés, folyadék használata nélkül
  • mellékelt felrakási útmutató, a biztos siker érdekében

Abszolút nem lehet észre venni a TomTom Via Live 125 - Europe kijelzővédő fólia t és a használatot sem befolyásolja. Megfelelő felhelyezés után tökéletes védi a TomTom Via Live 125 - Europe kijelzőjét.

Javasoljuk, hogy ha nem jártas a képernyővédő fólia felrakásában akkor inkább egyszerre többet rendeljen, mert hibás felhelyezés után nem feltétlen lehet újra próbálkozni.

A TomTom Via Live 125 - Europe kijelzővédő fólia felhelyezéséhez minden megrendelésnél e-mailben küldünk egy fólia felrakási útmutatót.

A megjelenített ár 1 db termék vásárlására értendő.
*Megjegyzés: Amennyiben a készülék kijelzője ívelt, abban az esetben a fólia csak a sík felületet fedi az optimális tapadás elérésének érdekében.


A termék adatlapja utoljára 2019.07.28. került frissítésre.
A TomTom Via Live 125 - Europe kijelzővédő fólia jelenleg is kapható a webáruházunkban!

Hasonló termékek